
Melike Kayhan
Psikanalist (CP-UK), Psikanalitik Psikoterapist (UKCP – PA), Çift ve Aile Terapisti
Hakkında:
Psikanaliz ve psikanalitik psikoterapi eğitimlerini Londra’daki Philadelphia Association’da tamamlayarak psikanalist unvanı aldı ve bu sürede Hampstead’de terapist olarak çalıştı. 2013 yılında İstanbul’a dönüşünün ardından bir süre Evlilik Terapileri Enstitüsü’nde çalıştıktan sonra 2014 yılında Face to Face Therapia Psikolojik Danışmanlık ve Evlilik Terapileri Merkezi’ni kurdu.
Aynı zamanda bir çift terapisti olarak ilişki sorunları ve cinsel yaşamda karşılaşılan sorunlar ile yoğun olarak çalışmakla birlikte, depresyon, kaygı, panik atakları, obsesif kompulsif bozukluk ve şizofreni gibi konularda yetişkin ve ergenlerle çalışmalar yaptı. Ayrıca travma ve diğer kaygı temelli sorunların terapisinde kullanılan EMDR yöntemi uygulayıcısıdır.
Melike Kayhan psikoterapiyi, kendimizi yıkıcı davranış ve düşünce kalıplarından özgürleştirmemiz olarak tanımlar. Bu davranışlar, fiziksel ya da duygusal olarak tehdit edici durumların karşısında edinilmiş olabilir ve genellikle çocuklukta oluşur. Ne yazık ki bunları ileriki yaşama taşırsak, büyümemizi /gelişimimizi, yaratıcılığımızı ve duygusal olarak doyurucu ilişkiler kurmamızı engelleyebilir. Terapistin hedefi kişilerin bu davranışların farkında olmasına yardımcı olmak ve bunların kısıtlayıcı etkisi altında kalmak zorunda olmadığını anlamalarına yardımcı olmaktır.
Bize zarar veren şeylerin ne olduğunu ve bunların neden zarar verdiğini anladığımız zaman çıkmazdan kurtulmak, değişmek ve bizi gerçekten mutlu eden şeylerin peşinden gitmek mümkün olur.
Çalışma alanları:
Yetişkin bireylerle bireysel terapi, çift ve aile terapisi, cinsel terapi, e-Terapi. EMDR
Yönelim:
Psikanaliz ve psikanalitik psikoterapi yönelimlerinden faydalanarak yetişkin bireylerle çalışmakta, aynı zamanda çiftlere de psikanalitik çift terapisi uygulamaktadır.
Üyelikler:
•Philadelphia Association (PA),
•United Kingdom Council for Psychotherapy (UKCP),
•Council for Psychoanalysis and Jungian Analysis College
•College of Psychoanalysts-UK (CP-UK).
Elif Söylemez Yılmaz
Elif Söylemez Yılmaz, Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümünü Vehbi Koç Onur Ödülü ile (2007-2010) bölüm birincisi olarak tamamlamıştır (2010). Ardından, yüksek lisans eğitimini Doğuş Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünde, Kaygı Bozukluklarında Biriktirici ve Toplayıcı Tipler’in İncelenmesi konulu tez çalışmasıyla tamamlamıştır (2012). Yüksek lisans eğitiminin ardından Bilgi Üniversitesi Çift ve Aile Terapisi Eğitimini tamamlamıştır (2014). Ayrıca, Psikolojik Travma ve Krize Müdahale Eğitimi (EMDR – 2012), Alkol ve Madde Bağımlılığı Eğitimi (SAMBA – 2012), GOTTMAN Çift Terapisi Eğitimi (2018) ve Cinsel Terapi Eğitimi (CETAD – 2018) almıştır. Prof. Dr. Cem Kaptanoğlu’nun yürüttüğü Psikodinamik Destekleyici Psikoterapi Eğitimini sürdürmektedir (2023-2026).
Balıklı Rum Hastanesi Psikiyatri ve Alkol ve Madde Bağımlılığı servisinde (2008), Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Psikiyatri ve Alkol ve Madde Bağımlılığı servisinde (2009), Doğuş Üniversitesi Psikoloji Eğitim Laboratuvarında (2011) ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Kadın Psikoz servisinde (2012) staj programlarını tamamlamıştır. Ardından, Balıklı Rum Hastanesi’nde (2013-2014), Algı Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde (2013-2019), Seyir Psikoloji’de (2019-2021) ve Psiko Aden’de (2021-) ergen, yetişkin ve çift & aile terapisti olarak hizmet vermiştir.
Depresyon, kaygı bozuklukları, travmalar, alkol ve madde kullanımı, iletişim problemleri ve çatışmalar, çalışma alanları arasında yer almaktadır. Bireysel terapide Bilişsel Davranışçı ekolü ve EMDR’yi takip ederken, çift terapisinde sistemik yaklaşım ile Gottman terapisinden faydalanmaktadır.

Vincent Sienkiewicz
Vincent Sienkiewicz, Klinik Psikolog, Psikoterapist
Hakkında:
Eğitimimi American School of Professional Psychology’de aldı ve klinik psikoloji alanında doktorasını tamamladı. California eyaletinden aldığı lisansla (PSY# 27068) klinik psikolog olarak çalışma yetkisine sahip.
Geçmişte yetişkinlerle, ergenlerle ve çocuklarla çalışma deneyimi olmasının yanı sıra depresyon, kaygı, panik atak, madde kullanımı, ilişki problemleri ve değişen yaşam koşullarına uyum sağlamakla ilgili olan problemler gibi konularda çalışabilmekte.
Varoluşçu-Hümanistik Bütüncül Psikoterapi, bireyi ve bireyin ihtiyaçlarını çalışmanın merkezine koyan bir terapi şeklidir. Etkili ve tedavi edici bir terapi daima danışanla otantik bir karşılaşmayı içermelidir. Bu karşılaşma aracılığıyla terapist, danışanın kim olduğunu ve gerçekte ne olmak istediğini göz önünde bulundurarak danışanla bir çalışma gerçekleştirir. Bu kendini anlama terapiste ve danışana, danışanın kendi kişisel amaçları doğrultusunda ortak çalışmaya dayalı bir ilişkiye girme imkanı tanır.
Çalışma alanları:
Yetişkin bireylerle bireysel terapi, çift terapisi, e-Terapi
Yönelim:
Varoluşçu-Hümanistik Bütüncül Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi
Naciye Ersözlü Çitil
Klinik Psikoloji yüksek lisansını ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yapmıştır. Eş ve Aile terapisi konsantrasyonu da içeren master programı sırasında, önce stajyer olarak, New Beginnings Counseling Center (New Beginnings Danışmanlık Merkezi) danışmalık merkezinde çift, aile ve bireyler ile ve Prototypes Women’s Center’da (Prototypes Kadınların Merkezi) madde bağımlılarının tedavi ve rehabilitasyonunda çalışmıştır. On yılı aşkın süredir aynı alanlarda çalışmaya devam etmektedir.
Son dönemlerde psikoterapi sürecinde etkin sonuçlar doğuran “Polyvagal” teori yaklaşımını hem bağımlılık hem de travma çalışmalarımda kullanmaktadır. Bağımlılık üzerine yoğunlaştığım dönemlerden beri çift ve aile terapisinin bağımlılık tedavisinin etkinliğini artırdığını düşünür. 2012-2013 yıllarında çalıştığım Balıklı Rum Hastanesi Anatolia 1 Bağımlılık Servisinde hastaların ailelerini /eşlerini tedavi sürecinin önemli bir parçası olarak almak ve sürece entegre etmenin olumlu sonuçlarını görmek de bu düşüncesini daha da güçlendirmiştir. 2015-2106 yıllarında Avcılar Belediye Başkanlığı “C4 Recovery Solutions” Danışmanlık ve Takip Merkezi’nin klinik direktörlüğünü yapmıştır.
Psikodinamik yaklaşımla beraber aile terapisi söz konusu olduğunda Latin Amerikalı Salvador Minuchin’den oldukça etkilenmiştir. (Muhtemelen Latin Amerikalı aileler ile Türk ailelerin yapı olarak çok ortak yönü olmasını nedeni ile.) Mevcut yapının neresinde sıkıntı/lar olduğuna ve bunun nasıl sorun/lar yaratığına yönelik keşif gezisinin hem aile hem de terapist için özel bir deneyim olduğunu düşünür. Yapıda/sistemde işlemeyen her ne ise yerine yeni ve işler bir parça oturtmanın, bunu ailenin denemesinin ve daha iyi olduğunu görmesinin de bu yolculuğun zirvesi olduğuna inanır. Çift terapisinde daha çok duygu odaklı yaklaşımı benimser ve eşlerin her birinin kendi duygularını tanımaya/anlamaya çalışmaları ve bunları karşı tarafla paylaşmaya başlamalarına destek olmayı etkin, anlamlı ve verimli bulur.
Yine stajyer olarak ilgilenmeye başladığı LGBTT bireylerle de Türkiye’de çalışmaya da devam etmektedir. Daha çok gönüllü olarak yürüttüğü bu hizmet ona LGBTT bireylerin durumu ve karşılaştıkları zorluklarla ilgili bilgilenme olanağı sağladığı gibi Kadın Kapısı’nda İstanbul’daki LGBTT bireylerin bir kısmını tanıma şansı da vermiştir.
Psikoterapist olarak nitelikler:
Psikodinamik yaklaşıma hâkimiyet
“Polyvagal” teori entegrasyonu
Çift ve Aile Terapisi yöntemlerine hâkimiyet
Madde ve alkol bağımlılığı terapisi
Grup terapisi
Travma Duyarlı terapi
Cinsel kimlik
Çeşitlilik (“diversity”) konularına duyarlılık
Somatik terapi (Hakomi, Gestalt ve Mindfulness bakış açılarından)

Tuba Alkan
Tuba Alkan, Psikolog, Psikoterapist
Hakkında:
Tuba Alkan, İstanbul Teknik Üniversitesi İmalat Mühendisliğinden mezun olduktan sonra profesyonel hayatına Bosch/Siemens, Arçelik, Mercedes gibi uluslararası firmalarda mühendis olarak başlamıştır. Beyaz yakalı olarak kariyerine devam ettikten bir süre sonra psikanaliz ile ilgilenmeye başlaması üzerine psikoloji okumaya karar vermiştir. Sonrasında kariyerine psikolog olarak devam etmek arzusuyla Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji bölümünden tam burslu olarak mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından psikoterapist olarak Face to Face Therapia’da psikanalitik psikoterapi yaklaşımını benimseyerek yetişkin bireylerle çalışmaktadır.
Bunların dışında Psikanaliz Araştırmaları Derneği kurucu üyesi olan Tuba Alkan, dernek bünyesinde Lacancı psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler vermektedir. Freud’un Teknik Yazıları kitabının çevirmenlerinden biridir. Sapkınlıkta Aşk, Arzu ve Jouissance, Şehrin Deli Efendileri, Psikanalitik Tekniğin Temelleri gibi kitapların yayımlanmasına da katkıda bulunmuştur.
Psikanalitik psikoterapi Sigmund Freud'un icat ettiği ve Jacques Lacan gibi önemli psikanalistlerin katkıda bulunduğu bir terapi tekniğidir. Bu yaklaşımda bilinçdışının düşünceleri, duyguları ve davranışları nasıl etkilediği araştırılır. Özellikle çocukluktan itibaren yaşantılanan deneyimlerin mevcut yaşantıya ve davranışlara olan etkileri incelenir. Böyle bir çalışmada bireylerin rüyalarını anlatması, çocukluk anılarından bahsetmesi ve serbest çağrışım yapması beklenir. Kişinin yaptığı ve söylediği şeylerde sorunlarına neden olabilecek anlamların ve kalıpların farkına varması teşvik edilir ve kişide daha temel bir değişim ve dönüşüm yaratmak amaçlanır.
Çalışma alanları:
Yetişkin bireylerle bireysel terapi, e-Terapi
Yönelim:
Psikoanalitik Psikoterapi

Deniz Arslan
Deniz Arslan, Klinik Psikolog, Psikoterapist
Hakkında:
Lisans eğitimini Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünde (ingilizce-tam burslu) onur derecesi ile tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca çeşitli kurumlarda staj yapmıştır ve aynı zamanda yurt içi ve yurt dışındaki çeşitli projelere gönüllü olarak katılmıştır. Bu süreç sayesinde meslek hayatına ve uluslararası önemi olan birçok konuya dair çok kültürlü ortamlarda zengin deneyimler edinmiştir. Yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümü’nde, ‘Covid-19 Pandemisinde Kontaminasyon Obsesyonları ve Temizlik Kompülsiyonları ile Yaşamak: Nitel Bir Çalışma’ başlıklı tezim ile tamamlamıştır.
Tezi kapsamında, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) tanısı olan hastaların Covid-19 pandemisini nasıl deneyimledikleri, semptomlarının onları nasıl etkilediği ve bu süreci nasıl anlamlandırdıkları üzerine çalışmıştır. Vardığı en önemli sonuçlardan biri, kişinin bir öteki tarafından anlaşılmasının ve yargılanmadan dinlenilmesinin kişide ruhsal olarak çok iyileştrici bir etki bırakması olmuştur. Bunun yanında, her ne kadar aynı psikolojik durumu deneyimlese de her insanın ‘kendine özgü’ ‘biricik’ olduğunu daha iyi anlamış olmuştur. Lape Hastane’sinde yaptığı klinik stajda da farklı deneyimlere sahip olan hastalar ile iletişim kurup, onların klinik süreçlerini gözlemleme şansım olmuştur.
Şu an Face to Face Terapi Merkezi’nde yetişkinlere psikodinamik yönelimle online ve yüz yüze bireysel terapi hizmeti vermektedir. Psikodinamik yönelimli terapide, danışanın terapiye getirdiği konuların daha derinlemesine çözümlenmesi için danışanın bilinçdışına ve deneyimlerini nasıl anlamlandırdığına odaklanılır. Danışan ve terapist arasında oluşan otantik ilişkinin de aracılığıyla kişi hayatındaki çeşitli örüntüleri ve şikayetlerini onlardan bir an önce kurtulmak yerine onları işleyip yeniden yapılandırabilir.
Çalışma alanları:
Yetişkin bireylerle bireysel terapi, e-Terapi
Yönelim:
Psikodinamik Psikoterapi
Kübra Arıkan
İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tam burslu olarak başladığı Psikoloji bölümünü yüksek onur öğrencisi ve bölüm ikincisi olarak tamamlamıştır. Mezuniyeti sonrasında Koç Üniversitesinde tam burslu olarak Gelişimsel Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimine başlamış ve Prof. Dr. Ayşe Bilge Selçuk danışmanlığında yazdığı “Ebeveyn Kontrolünden Çocuğun Kontrolüne: Ebeveynlerde Stres ve İyi Oluş Halinin Rolü” başlıklı tezi ile mezun olmuştur. Sonrasında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Programı Çocuk-Ergen alt dalında ikinci yüksek lisansına başlamış ve Doç. Dr. Sibel Halfon danışmanlığında yazdığı “Çocuklarda Zihinselleştirmeye Dayalı Tedavide Değişim Mekanizmalarının Araştırılması (MBT-C): Duygu Düzenlemedeki Kazanımlar İçselleştirme Sorunlarında Azalmayı Öngörür mü?” başlıklı tezi ile tamamlamıştır.
Lisans yıllarında, Ekip Norma Razon ve Balıklı Rum Hastanesi’nde staj yapmıştır. TEGV, World Human Relief (WHR) gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve derneklerde gönüllü çalışmalar yapmıştır, Bilgi Açık Kapı öğrenci kulübünde şiddet ve travmayı önleme konusunda toplumsal çalışmalar düzenlenmesine katkı sağlamıştır. 2017 yılında Doç. Dr. Ayten Zara önderliğinde WHR ile Uganda’da koruma altındaki çocuklarla psikososyal destek çalışmalarında ve topluma yönelik sürdürülebilirlik çalışmalarında gönüllü olarak yer almıştır, 2021 yılında ise Marmaris’teki yangından etkilenen bireyler ve çocuklara yönelik psikososyal destek çalışmalarına destek olmuştur. 2023 yılında Türk Psikologlar Derneğinin “Deprem Psikososyal Dayanışma Ağı” (DEPSDA) projesi kapsamında Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen kişilere yönelik psikososyal destek çalışmalarına katkı sağlamıştır. Saha deneyimlerinin yanısıra, akademik alanda da birçok araştırma projesinde asistan olarak çalışmıştır. Akademik ilgi alanlarına yönelik farklı makaleleri ulusal ve uluslarası dergilerde yayınlanmıştır.
İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde süpervizyon eşliğinde çocuklar, ergenler ve aileleriyle oyun ve/veya konuşma terapisi ile psikoterapi seansları gerçekleştirmiş ve bilişsel ve duygusal psikolojik değerlendirmeler yapmıştır. Bireysel psikoterapi seanslarına ek olarak, Çocuk, Anne ve Baba Gelişim Atölyeleri (ÇABA) isimli çocukların sosyal becerilerini ve eşzamanlı olarak ebeveynlerin ebeveynlik becerilerini geliştirmeyi amaçlayan grup çalışmalarını yürütmüştür.
Yüksek lisans eğitimi kapsamında oyun terapisi, psikodinamik vaka formulasyonu ve teknik, çocukların duygusal ve bilişsel psikolojik değerlendirilmesi gibi eğitimleri almıştır. Aynı zamanda sık sık öfkelenme, karşı gelme gibi davranışlar sergileyen dışa yönelim problemi olan çocuklar için geliştirilmiş “Duygu Düzenleme Odaklı Çocuk Psikoterapisi (RFP-C)” eğitimini kurucusu olan Tracy Prout’tan almış ve uygulayıcısı olmuştur.
Tamamladığı Eğitimler:
MOXO Dikkat Testi ve WISC-IV (Wechler Çocuklar için Zeka Ölçeği) uygulayıcısıdır.
Duygusal, davranışsal ve ilişkisel zorluklar yaşayan çocuklar, ergenler ve ebeveynleriyle psikodinamik yönelimde çalışmalar yürütmekle beraber, çocuklarla oyun terapisi çalışmalarında mentalizasyon temelli ve duygu düzenleme odaklı müdahalelerden faydalanmaktadır. Aynı zamanda yetişkinlerle çalışmalarında da psikodinamik yaklaşımı benimsemektedir.
Deniz Buğdaycı
Psikoloji lisansı ve klinik psikoloji yüksek lisansı eğitimlerimi Fransa'da bulunan Strasbourg Üniversitesi'nde tamamladım ve yedi sene boyunca orada yaşadım. Eğitim hayatım süresince, farklı psikoloji ekollerini keşfetmek adına hem Türkiye'de hem de Fransa'da çeşitli stajlar yapmaya önem verdim,farklı yaş gruplarından danışanlarla görüştüm. Şiddet ve zorbalığa maruz kalan ergen ve çocuklarla çalıştım. Bağımlılık, otizm,disleksi, Alzheimer ve çeşitli bilişsel ya da duygusal rahatsızlıklardan muzdarip danışanlarla görüştüm. Araştırma çalışmalarımda romantik insan ilişkileri ve bu ilişkilerdeki dinamiklere yöneldim.
Lisans eğitimim kapsamındaki stajlarımı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ve İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde yaptım. Lisans tezimi Prof. Eva Commisaire'in yanında "Çift anadilli insanlarda duygu tepkimelerinin kullanılan dile göre farklılıkları" üzerine yaptım.
Yüksek lisansımı, Strasbourg Üniversitesi'nde “Psikanaliz odaklı klinik psikoloji” alanında tamamladım. Strasbourg’da Emmaüs Diaconnesses ve Les Colombes bakımevlerinde yaşlı danışanlarla görüşmeler ve atölyeler yaparak Alzheimer hastalığını inceleme fırsatı buldum. Sonrasında, bulunduğum şehirde bir özel tıp merkezi olan La Toussaint Kliniğinde yetişkin yatılı hastalarla çalışarak yeni deneyimler edindim. İkinci senemde Haguenau kentinde bulunan CIO Danışmanlık Merkezi'nde ergenlerle çalıştım, bu staj kapsamında şiddete ve zorbalığa maruz kalmış ergen ve çocuklarla terapi seansları yaptım. Otizm ve disleksiden muzdarip çocuklar ve aileleriyle görüşmelerde bulundum.
Eş zamanlı olarak, Sonnenhof Yardım Kuruluşu'nda zihinsel engelli yetişkinlerle çalıştım. Eğitim hayatım boyunca bu deneyimlerimin bana psikodinamik bakış açısının farklı insan profilleriyle kullanılmasını gözlemleme fırsatı verdiğini düşünüyorum.Yüksek lisans eğitimim süresince romantik insan ilişkileri ilgimi çekiyordu. Bu sebeple tezimi "Romantik ilişkilerde kıskanç bir partnerle olmanın kişi üzerine etkisi" üzerine Prof. Mélanie Jacquot'nun gözetiminde yaptım. Romantik ilişkilerin ve duygu durumlarının insan bilincinde nasıl yer ettiği, yaşandığına olan merakım beni bir başka araştırma konusuna yönlendirdi ve "Poliamori insanların romantik ilişkileri" üzerine bir araştırma yazısı yazdım.
Aktif olarak yetişkin ve ergen danışanlarla online ve yüzyüze olarak görüşmekteyim. Psikodinamik psikoterapi yöneliminde çalışmaktayım. Bir kişiyi anlamanın, onun kendine özgü düşünce yapısı, duygu dünyası ve deneyimlerini anlamaktan geçtiğine inanıyorum ve sizin kendinizi anlama yolculuğunuza beraber çalışarak ışık tutabileceğimizi düşünüyorum.
Betül Kanbur
Betül Kanbur, 3-18 yaş arasındaki çocuk ve ergenlerle psikoterapi ve ebeveynlere yönelik danışmanlık hizmetleri vermekte; aynı zamanda psikolog olarak çalıştığı özel bir anaokulunda 2-4 yaş arasındaki çocukların bilişsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve değerlendirmek üzerine çalışmalar yapmaktadır.
Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden bölüm üçüncüsü olarak mezun olmuştur. Lisans eğitimi sırasında, çocuk ve bebek bilişsel gelişimi üzerine çalışmalar yapan laboratuvarlarda asistanlık yapmış, devlet koruması altındaki çocuklarla gönüllü projelerde yer almıştır. Lisans eğitiminin bir dönemini Hollanda’da Universiteit van Amsterdam’da tamamlamıştır. 2024 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yaptığı Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını, çocuk çizimlerinin bağlanma özellikleri ile ilişkisini inceleyen teziyle tamamlamıştır.
Yüksek lisans eğitimi süresince, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde çocuk ve ergenlerle bireysel psikodinamik terapi seansları yürütmüş; Çocuk, Anne ve Baba Gelişim Atölyeleri (ÇABA) ’nde ilkokul çağındaki çocuklar ve aileleriyle co-terapist olarak çalışmıştır. Aynı zamanda, üniversitede öğretim görevlisi olarak çocuk ve ergenlerin duygusal ve bilişsel değerlendirmesi üzerine dersler vermiştir.
2022 yılında TPD onaylı eğitimini aldığı Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği - IV (WISC-IV) ile 6-16 yaş arasındaki çocukların bilişsel gelişimi, dikkat ve öğrenme güçlükleri üzerine kapsamlı değerlendirme çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca, psikodinamik oyun terapisi alanında uzmanlaşmış; dışa yönelim ve davranış problemleri sergileyen çocuklar için geliştirilen Düzenleme Odaklı Çocuk Psikoterapisi (RFP-C) eğitimini kurucusu Tracy Prout’tan alarak uygulayıcısı olmuştur. Psk. Dr. Damla Til Öğüt ve Uzm. Kli. Psk. Şeniz Pamuk’tan aldığı ebeveyn danışmanlığı eğitimi ile ebeveynlere yönelik destek hizmetleri sunmaktadır.